iet alleen is een groepsevenement leuk, maar ook bijzonder leerzaam. Qompassion biedt de mogelijkheid tot groepsuitjes voor bedrijven, verenigingen, scholen en particulieren. De activiteiten vinden plaats op en bij Droompark Bad Hoophuizen

 

Voor het vormgeven van een dergelijk evenement inclusief overnachting heeft Qompassion een menukaart samengesteld. Deze menukaart geeft alle activiteiten weer die georganiseerd worden. Zo kan men kiezen voor een echte groepsdynamische training of een ontspannend en uitdagend uitje van meerdere dagen. Ook activiteiten voor één dagdeel kunnen geboekt worden.

 

Dankzij de menukaart kan elke groep een programma samenstellen dat past bij de eigen wensen.

 

De overnachting erbij maakt het nog dynamischer. Dit kan in een luxe groepsaccommodatie, een basistent, of echt avontuurlijk bivakkeren op een onbewoond eiland.

Kortom: De mogelijkheden zijn eindeloos, waarbij flexibiliteit en klantgerichtheid voorop staan.

 

‘Door het combineren van uitdagende buitensport- en watersportevenementen met gerichte menswetenschappelijke trainingen stimuleert Qompassion de eigenheid en persoonlijke groei van deelnemers.’

inspreuk Qompassion

 

  pgericht vanuit compassie, waarbij eigenheid en ruimte creëren voor groei hoog in het vaandel staan, biedt Qompassion persoonsgerichte activiteiten aan die op een prettige manier stimuleert om uit de comfortzone te stappen.

 


  aarom Qompassion? Qompassion is een samensmelting van de passie voor watersport en outdoor enerzijds en sociale wetenschappen anderzijds. Door deze werelden te combineren ontstaat er een scala aan uitdagende activiteiten waarvan de mogelijkheden eindeloos zijn.