"Als eigenaar van watersportcenter Windy Waters en met jarenlange ervaring in lessen en trainingen in de watersport (windsurfen/kitesurfen/Catamaran/Suppen) in binnen- en buitenland is het een van de persoonlijke doelstellingen om deelnemers van trainingen meer te kunnen bieden dan alleen een training op het water. Naast dat deze watersporten deelnemers uit de comfortzone kan brengen, zit hieraan ook een bepaalde lifestyle vast. Wanneer je dit over kan brengen aan deelnemers is mijn doel bereikt. Het gebeurt vaker wel dan niet dat een deelnemer meer bereikt op persoonlijk gebied dan alleen de vaardigheid om te windsurfen. Juist aan dit punt wordt veel waarde gehecht. Nu draaien we het met Qompassion om en worden persoonlijke doelen belangrijker dan de watersport of het evenement op zich."

"Vanuit een grote affiniteit met bewegen en de kans dit in te zetten als middel in plaats als doel, ben ik na mijn opleiding als Psychomotorisch Therapeut gestart met een eigen praktijk. Hierbij heb ik gewerkt met verschillende doelgroepen, jongeren en volwassenen, zowel individueel als in groep. De kracht van bewegen is dat je mensen in de ervaring kunt plaatsen waardoor huidig gedrag inzichtelijk wordt en direct geoefend kan worden met nieuw gedrag. Tevens wordt het resultaat hiervan meteen duidelijk, dit maakt het toepassen van het nieuwe gedrag makkelijker.
De wens mensen de vaardigheden te bieden om zichzelf te zijn en met name jongeren te sterken in hun ontwikkeling naar volwassene in de huidige maatschappij maakte dat Dutch Urban Survival geboren werd. Een psychosociale weerbaarheidstraining die inhaakt op de krachten van jongeren wat hun zelfbeeld sterkt en de sociale interactie verbeterd. De trainingen worden nu gecombineerd met de mogelijkheden die Qompassion biedt.
Naast de interesse in de menselijke psyche is er ook de voorliefde voor buitensport die een rode draad is in mijn leven. Qompassion verenigt voor mij het beste van beide werelden."