Bedrijfsuitjes, workshops en vergader-combi. Qompassion biedt in samenwerking met Droompark Bad Hoophuizen arrangementen aan speciaal voor bedrijven. Hierbij kan de focus liggen op teambuilding, het verbeteren van de groepsdynamiek en individuele rolontwikkelingen in een team. Dit wordt gedaan aan de hand van verschillende activiteiten onder begeleiding van een gediplomeerd therapeut.

Daarnaast bestaat er natuurlijk ook de mogelijkheid een teamevenement te organiseren waar gezelligheid en ontspanning voorop staan. Hierbij kan, door middel van de menukaart, het arrangement zelf vormgegeven worden.

- Het kapitaal van een onderneming wordt bepaald door
de mensen die deze onderneming maken -

Een teambuildingsdag is de uitkomst voor teams die graag willen groeien in hun manier van communiceren en samenwerken. Door verschillende groepsactiviteiten worden de kwaliteiten maar ook de verbeterpunten van het team bloot gelegd. Teamrollen worden in kaart gebracht en er worden vaardigheden aangereikt die het teamproces verbeteren. Tevens wordt hierdoor het vertrouwen in elkaar en de groepscohesie vergroot. 

Dit alles zorgt voor een prettigere werkomgeving, betere communicatie en efficiëntere werksfeer. Goed voor de mensen in de onderneming, goed voor de onderneming zelf!

Er kan gekozen worden voor een dag of dagdeel, of juist meerdere dagen. De activiteiten worden, zoals eerder aangegeven, verzorgd door mensen met inzicht in groepsprocessen en kennis van groepsdynamica. Hierdoor is het ook mogelijk op voorhand een specifiek leerdoel of thema aan te geven waar de activiteiten op in zullen zoomen en zo het optimale gewenste resultaat te behalen.