Overgewaaid uit Hawaii; Wat het precies is? Heel makkelijk gezegd; ‘Staand op een lang surfboard, de horizon tegemoet peddelen!’ Maar voordat we zo ver zijn zullen we eerst onze balans moeten vinden op deze boards. Na een basisles van 30 minuten kun je de skills verder ontwikkelen tijdens onderstaande activiteiten;

             

SUP – MTB of Longboard Combi

Maak een tocht over het water naar locatie X alwaar gewisseld wordt van activiteit met de groep die per mountainbike of longboard de locatie heeft bereikt. 

 

GPS speurtocht op het water*

Bewapend met een map met vragen, een lijst met coördinaten en een GPS peddel je met je team over het Veluwemeer.  Het team met de meeste juiste antwoorden binnen de tijd wint!

*Evt. Is deze activiteit ook per kano mogelijk

 

SUP Bootcamp

Door middel van een heuse Bootcamp worden mensen vaak uit hun comfort zone getrokken en zoeken daarbij de eigen grenzen op. Maar wie kan zich daarbij ook nog concentreren op het evenwicht? Vind de perfecte balans tussen evenwicht, kracht en uithoudingsvermogen tijdens deze superieure combi.

 

SUP Games

Touwtrekken, King-of-the-Board, Racewedstrijden, Estafette-runs en vele andere ludieke groepsactiviteiten op de SUP maken het des te leuker om in het water te vallen.

ADRES

DroomPark Bad Hoophuizen

Varelseweg 211

8077 RB Hulshorst
Tel: 06 53616370

VOOR BOEKINGEN EN INFO:
KLIK HIER
OF BEL 
06 53616370

  • Facebook Metallic
  • Twitter Metallic
  • Google Metallic

© 2017 by QOMPASSION

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now